Welkom bij Schaap Zacht.               Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verstuurd.               Gratis verzending vanaf €75,-

RETOURNEREN EN RUILEN

Retourneren
U heeft wettelijk het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren of ruilen. U krijgt dan het volledig orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Daarnaast zijn de kosten voor het retour sturen van het product naar Schaap Zacht ook voor eigen rekening.  Wilt u uw product retourneren, neem dan gerust contact op met ons via info@tooninterieur.nl. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding retour storten. Let op, dit doen wij pas op het moment dat het product in goede orde ontvangen is.

Proces
De bijbehorende kosten voor het retourneren van het bestelde product zijn voor u als consument. Uiteraard mag u het product ook zelf aan ons terug leveren en afleveren bij in onze winkel in Gieten. Bij ontvangst van het producten en een akkoord van retour zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder zend/bezorg kosten) aan uw crediteren.