Welkom bij Schaap Zacht.               Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verstuurd.               Gratis verzending vanaf €75,-

Over ons

het onststaan van schaap zacht

 

Onderdeel van
Schaap Zacht is ontstaan als onderdeel van Toon Interieur, opgericht door Anthony van Oostveen. Bij Toon Interieur hebben we hart voor interieur en interieurdesign. De oorsprong ligt in het ontwerpen en bouwen van industriële en landelijke meubelen (veelal op maatwerk) voor onze gewaardeerde klanten.

Naast het zelf ontwerpen en bouwen van de meubels halen we er ook erg veel voldoening uit om passende woonaccessoires aan te bieden waarmee onze meubelen nog meer tot z’n recht komen. Dat zijn veelal persoonlijk gekozen niet alledaagse woonaccessoires passend bij onze stijl.


Schapenvachten
Schapenvachten geven ons interieur een landelijk gevoel waar wij erg van houden. Nadat we de schapenvachten als woonaccessoires namens Toon Interieur begonnen aan te bieden ontdekten we dat er veel meer mooie duurzame producten van de schapenvacht worden gemaakt zoals bijvoorbeeld sloffen, kinderschoentjes en inlegzolen. Omdat deze producten niet bij de woonaccessoires passen, hebben we besloten om hier een aparte webshop voor op te zetten. Schaap-zacht.nl was geboren.

Volg Ons Op Social Media